De dierenkliniek van Dierenkliniek Midden Nederland

 

Dierenkliniek Midden Nederland heeft een hoofdlocatie in Maartensdijk en een dependance in Utrecht. Er zijn drie dierenartsen werkzaam: Anna Lagendaal, Marlies Moes en Noortje Rombouts. Onze dierenartsen zijn zeer gedreven in het vak met oog voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het team wordt aangevuld door drie paraveterinairen: Janine Koolhaas, Sharon Groot en Rachel Bühling.

 

Afspraak maken

De diverse praktijken zijn op vaste tijden geopend, echter zullen we met het maken van afspraken altijd flexibel zijn en aan uw wensen tegemoet proberen te komen. U kunt voor alles bij ons terecht: van de eerstelijnszorg tot en met de specialistische zorg. We behandelen gezelschapsdieren en paarden en komen voor deze dieren ook bij u aan huis in provincie Utrecht en het Gooi. Ook voor spoedgevallen kunnen we bij u aan huis komen. We zijn in het bezit van een mobiel digitaal röntgenapparaat en een mobiel echo apparaat waardoor we op alle locaties en bij u thuis aanvullende diagnostiek kunnen doen.

 

Dierenspreekuur

We hebben regelmatig een spreekuur in een dierenwinkel waar een consult en vaccineren tegen gereduceerd tarief mogelijk is:

  • Dierspecialist Dobey te Nieuwegein en IJsselstein
  • Dobey Weesp
  • Pets Place Huizen (Lindenlaan)
  • Intratuin Amersfoort

 

Wij werken samen met een verschillende deskundigen als fysiotherapeuten, zadelmakers, trainers, hoefsmeden, paardentandartsen, specialistische dierenkliniek Utrecht, faculteit Diergeneeskunde en dierenwinkels.

 

 

Maak een afspraak

Waar wilt u afspreken?
  Thuis          Dierenkliniek


Of bel 0346 725 998
Social Media

Dierenkliniek Midden Nederland is ook actief in Social Media. Like ons op Facebook.

Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

Dierenkliniek Utrecht - Intratuin
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht


T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.

KVK nr : 59396725
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454