De dierenartsen van Dierenkliniek Midden Nederland

 

Dierenkliniek Midden Nederland wordt geleid door drie ervaren dierenartsen, met elk hun eigen deskundigheid. De dierenartsen zijn werkzaam op alle locaties van onze dierenkliniek. Je zult Anna, Marlies en Noortje zowel in de kliniek in Utrecht als in Maartensdijk tegenkomen, daarnaast ook bij huisvisites voor paarden en gezelschapsdieren.

 

Online afspraak maken

 

Maak eenvoudig een afspraak met onze dierenartsen of bel naar 0346 725 998. Voor spoedgevallen zijn wij ook bereikbaar via 0346 – 725998.

 

Uitgebreide informatie openingstijden en spreekuren

 

Anna Lagendaal

Dierenarts drs. Anna Lagendaal

 

Erkend Paardendierenarts, FES – certified Equine Chiropractor en Dry Needling

 

Anna is na haar afstuderen in 2008 gaan werken in Jordanië. Als freelance dierenarts en dierenarts voor de koninklijke stallen heeft zij met veel passie haar beroep kunnen uitoefenen in dit Arabische land. Hierbij is ook haar voorliefde ontstaan voor het Arabische paard waarmee zij nu dan ook graag werkt. Haar interesses liggen met name in de orthopedie wat maakt dat zij zich bezig is verder te specialiseren op dit vakgebied.

Ze heeft de Internationale opleiding Focus on the Equine Spine afgerond en de opleiding Dry Needling voor paarden en werkt daarmee inmiddels als Erkend Chiropractor. Verder rijdt zij ambulant rond voor de paarden.

Verder is zij afgestudeerd gezelschapsdierenarts en zal zij ook deze dieren behandelen. Haar passie ligt in de chirurgie. UDN: 1001951

 

 

 

 

Marlies Moes dierenarts Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenarts drs. Marlies Moes

 

Marlies is in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ze is direct aan de slag gegaan als gezelschapsdierenarts. Ze heeft in twee verschillende klinieken ruime ervaring opgedaan. Naast honden en katten heeft ze veel knaagdieren en konijnen behandeld. Haar interesse binnen de diergeneeskunde is breed, zowel op het gebied van chirurgie en interne geneeskunde als op het gebied van de verschillende diersoorten.

 

Per maart 2016 versterkt zij het team en u zult haar op de verschillende locaties tegenkomen.

 

UDN: 1102764

 

 

 

 

 

 

Noortje_Rombouts

 Dierenarts drs. Noortje Rombouts

 

Noortje is na haar afstuderen aan de slag gegaan als gezelschapsdierenarts in verschillende praktijken.  Haar interesses liggen met name op het gebied van de interne geneeskunde. Naast het behandelen van honden en katten werkt zij graag met kleine knagers en konijnen. U kunt haar op de verschillende klinieken en tijdens consulten aan huis tegenkomen.

 

UDN: 664495

 

Maak een afspraak

Waar wilt u afspreken?
  Thuis          Dierenkliniek


Of bel 0346 725 998
Social Media

Dierenkliniek Midden Nederland is ook actief in Social Media. Like ons op Facebook.

Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

Dierenkliniek Utrecht - Intratuin
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht


T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.

KVK nr : 59396725
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454