Dierenkliniek Midden Nederland in Breukelen

 

Dierenkliniek Midden Nederland heeft een dependance in Breukelen. U kunt ons vinden in de winkel. U kunt ten alle tijden GRATIS op ons eigen parkeerterrein parkeren.

Er blijkt veel behoefte te zijn aan one-stop-shops en op deze manier kunnen we de kracht van onze dierenkliniek voor u combineren met de aanwezigheid van een dierenwinkel.

 

 

Praktijk

 

We zijn in het voorjaar van 2014 als test begonnen met een dependance bij Beestenboel te Breukelen. We hebben daar een kleine spreekkamer gelokaliseerd in de winkel. We zijn op dit moment aan het evalueren wat de volgende stap voor onze praktijk gaat zijn. We zullen u van betreffende ontwikkelingen op de hoogte brengen zodra we meer weten.

In Breukelen kunt u voor alle primaire diergeneeskundige zorg bij ons terecht. In alle gevallen staat de zorg van uw dier voor ons op de eerste plaats waardoor het in enkele gevallen beter is om de zorg voort te zetten in Maartensdijk waar we van alle faciliteiten voorzien zijn. Vervoer tussen Breukelen en Maartensdijk kan door ons verzorgd worden mocht dit voor u een probleem zijn.

Operaties vinden op dit moment alleen plaats in Maartensdijk omdat onze praktijk daar (hoofdvestiging) is uitgerust met alle moderne faciliteiten: denkend aan gasnarcose, bewakingsapparatuur etc. Omdat de afstand tussen Maartensdijk en Breukelen in veel gevallen te groot is zijn we bezig om dit anders op te lossen. Houdt onze site in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

 

Aanvullend onderzoek

 

Ook voor verder onderzoek kunt u bij ons terecht: we hebben een digitaal mobiel röntgenapparaat welke we op al onze locaties kunnen gebruiken. We zijn in het bezit van de VetZ XDR3: het betreft een draadloos apparaat waarbij de foto binnen 6 seconde haarscherp in beeld is. U kunt dus zelf direct de foto zien. Daarnaast hebben we een mobiel echo-apparaat.

Verder kunnen we het volgende aanvullende onderzoek zelf uitvoeren:

  • bloedonderzoek
  • urineonderzoek
  • mest/ontlasting onderzoek
  • microscopisch onderzoek

 

 

Openingstijden

 

We werken uitsluitend op afspraak. U kunt van maandag t/m zaterdag op flexibele momenten een afspraak voor uw dier maken via ons algemene telefoonnummer, per mail of via het afsprakenformulier.

Kijk hier voor al onze contactgegevens en hier voor al onze openingstijden.

 

Wij zijn maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen en voor het maken van afspraken. U kunt ons bereiken op nummer 0346 725 998.

 

Dierenkliniek Midden Nederland in Breukelen

Herenstraat 13

3621 AP Breukelen Ut

www.beestenboelbreukelen.nl (0346 251 201) | 0346 725 998 (nummer van de praktijk)

Maak een afspraak

Waar wilt u afspreken?
  Thuis          Dierenkliniek


Of bel 0346 725 998
Social Media

Dierenkliniek Midden Nederland is ook actief in Social Media. Like ons op Facebook.

Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

Dierenkliniek Utrecht - Intratuin
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht


T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.

KVK nr : 59396725
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454