Katvriendelijke Kliniek


Het ISFM (International Society for Feline Medicine) is een organisatie die het doel heeft om wereldwijd de gezondheid en het welzijn van katten te verbeteren. Recentelijk hebben wij van deze organisatie de status Katvriendelijk Kliniek (Cat Friendly Clinic) Zilver ontvangen!
Hier zijn we erg trots op.

 

Onder andere door middel van een aparte wachtruimte voor katten wanneer er ook honden aanwezig zijn, katvriendelijke benadering door alle medewerkers en stressverlagende verdampers proberen we het bezoek van uw kat aan onze kliniek zo aangenaam mogelijk te maken. Ook wanneer er nader onderzoek dient plaats te vinden, doen we ons uiterste best uw kat hiervan zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Blijft uw kat tijdelijk in onze kliniek voor een operatie of voor een behandeling, dan zal hij/zij in een aparte ruimte verblijven waar geen honden komen. Daarnaast zijn er voldoende schuilmogelijkheden in de opnameruimten.

 

We zijn slechts een kleine aanpassing binnen de kliniek verwijderd van het verkrijgen van de status Gold. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt en zodra we deze status hebben bereikt, dan brengen we u dit prachtige nieuws.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer achtergrondinformatie, dan kunt u deze vinden op www.icatcare.org/cat-friendly-clinic

 

 

 

Cat Friendly Practice

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 73249823
BTW nr : NL 182938359B02
Rekeningnr : NL80 ABNA 0837 5592 00
LET OP nieuw rekeningnummer

Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.