De paraveterinairen van Dierenkliniek Midden Nederland


Janine Koolhaas

Al meer dan 20 jaar werkt Janine als paraveterinair en nog steeds met veel plezier. Zij wijdt zich graag aan de gebitssanering van gezelschapsdieren. Ook bij het assisteren van operaties is zij helemaal op haar plek. U zult haar dan ook voornamelijk op de kliniek zien, achter de balie of in de operatiekamer. Omdat zij ook moeder is van 2 kinderen is zij niet dagelijks aanwezig in de praktijk.


Manuela Melissen

Manuela werkt parttime en is te vinden in de kliniek in Maartensdijk. Ze assisteert bij consulten, bij operaties en zal u verder helpen aan de balie. Recentelijk is Manuela afgestudeerd als Paraveteriair en voorheen is ze werkzaam geweest in de paardenhouderij en is manager van een grote ruitersportzaak geweest. De hier opgedane kennis en ervaring komt erg goed van pas binnen onze kliniek.


Julie van Zoelen

Mijn naam is Julie van Zoelen en ik ben van de zomer 2020 afgestudeerd als dierenartsassistente paraveterinair. Tijdens mijn opleiding heb ik hier in de kliniek een van mijn stages gelopen en dat beviel zo goed dat ik toen ik mijn opleiding had afgerond had bijna meteen hiet in de kliniek ben komen werken. Ik ben opgegroeid met een tuin vol konijnen en daar is mijn liefde voor dieren ontstaan. Ook ben ik werkzaam geweest op een kinderboerderij waar ik ook met veel verschillende soorten dieren en mensen heb gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd ergens tussen de dieren of buiten te vinden. Ik kan niet goed stilzitten en ben het liefst de hele dag lekker bezig. Thuis heb ik een hond, kat en 2 hele fluffy konijnen. Ook ben ik natuurlijk al van kleins af aan een echt paardenmeisje. Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen helpen en mijn liefde voor dieren met jullie te delen.

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 73249823
BTW nr : NL 182938359B02
Rekeningnr : NL80 ABNA 0837 5592 00
LET OP nieuw rekeningnummer

Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.