De paraveterinairen van Dierenkliniek Midden Nederland

 

Paraveterinair Janine Koolhaas

Janine Koolhaas: Al meer dan 20 jaar werkt Janine als paraveterinair en nog steeds met veel plezier. Zij wijdt zich graag aan de gebitssanering van gezelschapsdieren. Ook bij het assisteren van operaties is zij helemaal op haar plek. U zult haar dan ook voornamelijk op de kliniek zien, achter de balie of in de operatiekamer.

Omdat zij ook moeder is van 2 kinderen is zij niet dagelijks aanwezig in de praktijk.

 

 

 

Paraveterinair Sharon Groot

Sharon Groot: Sharon werkt als fulltime paraveterinair en is voornamelijk te vinden in de kliniek in Maartensdijk en Utrecht.
Ze assisteert bij consulten, bij operaties en zal u verder helpen aan de balie. Zij komt ze uit een echte dierenfamilie: zij en haar moeder zijn fokkers van de Old English Mastiff (groot!) en hebben samen hun eigen hondenschool 101. Haar moeder heeft een eigen trimsalon in Den Dolder waar Sharon ook veelvuldig te vinden is.

 

 

Rachel Bühling : Rachel heeft in november 2015 met veel plezier haar laatste stage gelopen bij Dierenkliniek Midden Nederland. Na de stage is ze gevraagd om in de kliniek te komen werken. Sinds juli 2016 werkt ze als fulltime paraveterinair bij Dierenkliniek Midden Nederland. Haar interesses liggen met name bij dierengedrag, laboratoriumwerkzaamheden en dieetvoedingen. “Ik ben super blij met deze kans en ga elke dag met plezier naar het werk. Het is een super gezellig team waar respect is voor elkaar.’’

 

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

Dierenkliniek Utrecht - Intratuin
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 59396725
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.