De paraveterinairen van Dierenkliniek Midden Nederland


Janine Koolhaas

Al meer dan 20 jaar werkt Janine als paraveterinair en nog steeds met veel plezier. Zij wijdt zich graag aan de gebitssanering van gezelschapsdieren. Ook bij het assisteren van operaties is zij helemaal op haar plek. U zult haar dan ook voornamelijk op de kliniek zien, achter de balie of in de operatiekamer. Omdat zij ook moeder is van 2 kinderen is zij niet dagelijks aanwezig in de praktijk.


Sharon Groot

Sharon werkt als fulltime paraveterinair en is te vinden in de kliniek in Maartensdijk. Ze assisteert bij consulten, bij operaties en zal u verder helpen aan de balie. Zij komt ze uit een echte dierenfamilie: zij en haar moeder zijn fokkers van de Old English Mastiff (groot!) en hebben samen hun eigen hondenschool 101. Haar moeder heeft een eigen trimsalon in Den Dolder waar Sharon ook veelvuldig te vinden is.


Manuela Melissen

Manuela werkt parttime en is te vinden in de kliniek in Maartensdijk. Ze assisteert bij consulten, bij operaties en zal u verder helpen aan de balie. Recentelijk is Manuela afgestudeerd als Paraveteriair en voorheen is ze werkzaam geweest in de paardenhouderij en is manager van een grote ruitersportzaak geweest. De hier opgedane kennis en ervaring komt erg goed van pas binnen onze kliniek.

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 73249823
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.