De dierenartsen van Dierenkliniek Midden Nederland

 

Dierenkliniek Midden Nederland wordt geleid door drie ervaren dierenartsen, met elk hun eigen deskundigheid. De dierenartsen zijn werkzaam op de locatie in Maartensdijk. Zij doen zowel gezelschapsdieren als paarden.


Anna Lagendaal  - Erkend Paardendierenarts, FES - certified Equine Chiropractor en Dry Needling

Anna is na haar afstuderen in 2008 gaan werken in Jordanië. Als freelance dierenarts en dierenarts voor de koninklijke stallen heeft zij met veel passie haar beroep kunnen uitoefenen in dit Arabische land. Hierbij is ook haar voorliefde ontstaan voor het Arabische paard waarmee zij nu dan ook graag werkt. Haar interesses liggen met name in de orthopedie wat maakt dat zij zich bezig is verder te specialiseren op dit vakgebied. Ze heeft de Internationale opleiding Focus on the Equine Spine afgerond en de opleiding Dry Needling voor paarden en werkt daarmee inmiddels als Erkend Chiropractor. Verder rijdt zij ambulant rond voor de paarden. Verder is zij afgestudeerd gezelschapsdierenarts en zal zij ook deze dieren behandelen. Haar passie ligt in de chirurgie.


Marlies Moes

Marlies is in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ze is direct aan de slag gegaan als gezelschapsdierenarts. Ze heeft in twee verschillende klinieken ruime ervaring opgedaan. Naast honden en katten heeft ze veel knaagdieren en konijnen behandeld. Haar interesse binnen de diergeneeskunde is breed, zowel op het gebied van chirurgie en interne geneeskunde als op het gebied van de verschillende diersoorten.


Astrid Jagtenberg

Astrid is sinds haar afstuderen in 2008 in verschillende praktijken in Nederland werkzaam geweest. Zij werkte ruim 9 jaar in Hilversum toen zij het tijd vond voor verandering en in september maakte zij de overstap naar Maartensdijk. Zij is een all round gezelschapsdierenarts en zal met name in de spreekkamer te vinden zijn.

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 73249823
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.