De dierenartsen van Dierenkliniek Midden Nederland

 

Dierenkliniek Midden Nederland wordt geleid door drie ervaren dierenartsen, met elk hun eigen deskundigheid. De dierenartsen zijn werkzaam op de locatie in Maartensdijk. Zij doen zowel gezelschapsdieren als paarden.


Anna Lagendaal  - Erkend Paardendierenarts, FES - certified Equine Chiropractor en Dry Needling

Anna is na haar afstuderen in 2008 gaan werken in Jordanië. Als freelance dierenarts en dierenarts voor de koninklijke stallen heeft zij met veel passie haar beroep kunnen uitoefenen in dit Arabische land. Hierbij is ook haar voorliefde ontstaan voor het Arabische paard waarmee zij nu dan ook graag werkt. Haar interesses liggen met name in de orthopedie wat maakt dat zij zich bezig is verder te specialiseren op dit vakgebied. Ze heeft de Internationale opleiding Focus on the Equine Spine afgerond en de opleiding Dry Needling voor paarden en werkt daarmee inmiddels als Erkend Chiropractor. Verder rijdt zij ambulant rond voor de paarden. Verder is zij afgestudeerd gezelschapsdierenarts en zal zij ook deze dieren behandelen. Haar passie ligt in de chirurgie.


Marianne Beikes

Marianne is in 2019 afgestudeerd als paardenarts. Eind maart 2020 kwam ze bij de praktijk om de zwangerschap van een andere dierenarts waar te nemen, maar is daarna gebleven. Marianne wilde al vanaf haar kleutertijd dierenarts worden en doet het werk met veel plezier. Oorspronkelijk begon het met de liefde voor paarden en pony’s die door haar opa is aangewakkerd. De liefde voor andere dieren is daarbij zeker niet achtergebleven. Naast de huisdieren in de praktijk in Maartensdijk komt zij dus ook aan huis om paarden te behandelen. Net als Anna heeft zij veel interesse in de orthopedie, zowel bij paarden als de kleinere dieren. Zij heeft thuis twee konijnen wonen en zorgt daarnaast voor een Fries paard dat ze met veel plezier rijdt.

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 73249823
BTW nr : NL 182938359B02
Rekeningnr : NL80 ABNA 0837 5592 00
LET OP nieuw rekeningnummer

Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.