Dierenarts in Utrecht

Onze praktijk in Utrecht is gevestigd aan de Koningsweg 87 in Utrecht. Volgt u bij de locatie de oranje pootafdrukken op de vloer dan komt u vanzelf bij ons. De meeste behandelingen kunnen we in Utrecht verrichten. Ook kleine chirurgische behandelingen verrichten we in Utrecht. Grote operaties doen we in de volledig uitgeruste operatiekamers van onze locatie in Maartensdijk.

 

 

Openingstijden

Wij zijn 1 dag in de week aanwezig.  Wij werken alleen op afspraak. Op die manier kunnen we de tijd nemen voor uw huisdier en dat werkt prettig.

Onze openingstijden zijn:

 

Vrijdag 10:00-16:00

 

 

Voor spoedgevallen tijdens de openingstijden van de locatie Maartensdijk kunt u telefoneren naar bovengenoemd telefoonnummer. Belt u buiten openingsuren van de locatie Maartensdijk voor een spoedgeval met uw paard dan wordt u doorverwezen naar onze eigen dienstdoende paardendierenarts. Belt u buiten openingstijden voor overige spoedgevallen met uw huisdier dan wordt u doorverwezen naar Spoedkliniek Midden Nederland.

 

 

 

Adres

Intratuin Utrecht ligt aan de Koningsweg 87 in Utrecht. Er is een grote parkeerplaats waar altijd gratis parkeergelegenheid is. Onze locatie ligt in Utrecht Oost en is de ideale dierenartspraktijk voor eigenaren uit bijvoorbeeld Bunnik, Galgenwaard, Hoograven, Tolsteeg of Abstede.

Dierenkliniek Utrecht

Dierenkliniek Midden Nederland
Dierenarts in Utrecht

Dierenkliniek Maartensdijk - Hoofdlocatie
Tolakkerweg 157
3738 JL Maartensdijk (UT)

Dierenkliniek Utrecht - Intratuin
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht

T : 0346 725 998
E : info@dkmidden.nl


KVK nr : 59396725
BTW nr : NL 853459551B01
Rekeningnr : NL21ABNA 0599050454


Wij werken volgens de richtlijnen van KNMvD.